Birgitta i lilla staden

Jag lyckades

Åter igen så har jag lyckas med att få det jag önskar genom attraktionslagen. Måste nog säga att jag har varit skeptisk till den i början när jag provade den. Men jag gjorde fel i början. Men sen när jag läste och försökte förstå den mera så gick det lättare. Jag kunde inte fatta varför det inte fungerade i början, men det som jag gjorde fel var att jag bara önskade och önskade men inget hände. Det var det som jag gjorde fel. Det går inte bara att önska sig nånting bara för att man vill ha det man önskar. Utan det som jag började göra var att det som jag ville ha så tänkte jag att jag redan hade det och vips så började det hända saker. För det man ska göra är att leva som om du redan har det som du önskar i livet. Visst är det lättare att få små önskningar än stora. Men jag är helt och hållet övertygad att den fungerar. Så det jag gör är att önska, tänker att jag redan har det och tar emot. Nu är det här enkel förklaring till attraktionslagen men den har fungerat några gånger för mig och jag är säker att jag gjort rätt då det slagit in.

Vill man veta mer om attraktionslagen finns det massor på nätet och böcker att läsa. Min senaste önskning som gick i uppfyllese var huset som vi flyttar till i Mars. Redan när jag steg in i huset så önskade jag mig det sen tog det en och en halv månad innan köpet gick igenom men under hela tiden så tänkte jag att det redan var mitt och vänta bara på att ta emot.

Överstökat och hundar

När man har haft fullt upp om dagarna så har vi inte fått undan julen här hemma förrän idag...skönt att fått det överstökat. Om två veckor kommer jag ha mycket tid för att börja med sortera och packa för våran flytt. Vi får tillgång till huset första Mars och säljaren köpte flyttstädningen av mig...inte illa att få betalt för att städa sitt eget hem. Längtar verkligen till flytten och såklart våren. Ska bli spännande och se vilka växter som växer på den stora trädgården. Igår satt Mr H och jag på nätet och tittade och letade rashundar. Det kan nog bli så att vi åter igen skaffar hund. Mr H fastna för Vit herdehund och jag för Portugisisk vattenhund.

Båda två är väldigt fina hundar och svartvita är mera allergivänlig än den vita herdehunden.

Orakel kortlek

Jag lät spå mig i en fransk orakel kortlek. Man får några bilder och sen ska man välja ut det kortet som man drogs mest till. Jag drogs till klockan vars betydelse är detta.
Kortet Evighet
De goda tiderna, vad detta än betyder för dig, kommer att fortsätta under en lång tid. Det är ditt förtroende, din tro, din tillit, din motivation, din ambition och känsla att du är större och starkare än du ser ut som hjälper dig att göra framsteg. Man kan förvänta sig en lång tid av stabilitet, framsteg och tillfredsställelse.
Ja året har ju börjat väldigt bra och jag har en framtidstro så man kan nog säga att det stämmer ganska bra men då ska det fortsätta flyta på bra....det håller jag tummarna för och hoppas att allt det bästa kommer till mig detta år.

På besök!

Igår var vi en sväng till far och mor och berätta om vårat husköp...nu tror jag att allt ska gå iland då vi betala handpenningen i veckan. Ja dom blev glatt överraskade och far börja kolla hur långt vi får till dom och det visa sig att det inte alls är långt på cykel då det går att gena på småvägar. Vi kommer att behöva göra oss av med en del möbler och småprylar och jag tror att det är bäst att börja med att rensa i god tid. Får också slå en signal till Effecta auktionsbyrån som vi har i staden för dom kan även hjälpa till med flytt och sen kan vi sälja våra saker hos dom....två flugor i en smäll.
Visar några bilder invändigt från huset. Tycker det är jättemysigt där och jag längtar tills vi kan flytta in i slutet på mars.

Kallt och födelsedag för två!

Minus 13 grader, snö och kalla vindar. Nedbrunna ljusstumpar, raggsockor och mys framför tv med julens överblivna pepparkakor. Det är väl så som januari ska vara.
Idag fyller Mr H och Sofia år...Stort grattis till er båda 💗💗💗

Det snöar och vågar jag hoppas!

Härligt nu snöar det för fullt....blir så fint vinterlandskap och framförallt så blir det lite ljusare därute. Ni som har följt mig här på bloggen vet säkert att vintern inte riktigt är min tid på året. Men faktiskt jag börjar gilla den litegrann när snön faller och man kan bara hoppas att den får ligga kvar ett tag. Sen hoppas jag att vargavintern inte kommer som vädergudarna har spått att vi ska få uppleva den här vintern för då kan man väl inte vistas ute längre stunder.

Huset som vi kanske köper får vi köpa väldigt billigt och handpenningen ska betalas i dagarna och då kan jag nog börja med hoppas att det är vårt. Jag blev väldigt förtjust i trädgården och redan när jag såg den första gången så kunde jag se hur fint det är där på sommaren. Huset gillar jag också fast det är litet, men ni må tror vad jag planerar och kan se hur vackert det blir där. Jag är hundra på att vi kommer att stormtrivas och framförallt vill jag mitt barnbarn ska kunna vistas och ha roligt på landet. Gå till bonden och hälsa på korna som han har där, det skulle han säkert tycka vara spännande. Bonden bor inte alls långt från oss bara en liten promenad. Vågar jag hoppas att allt går vägen?

Första dagen på det nya året!

Första dagen på det nya året och det känns förträffligt bra. Vi hade en lugn nyårsafton och väntade in tolvslaget då vi gick ut i vår trädgård för att titta på fyrverkerierna som staden bjöd på. Väldigt fint blev det på himmelen. Åter igen har jag inte avgett något nyårs löften utan jag har på känn att 2017 kommer bli ett superbra år och dom där löften som man brukar avge bryter man förr eller senare. Nej det ända som jag önskar för min egen del är att husköpet ska gå i land och att jag kan börja planera för en flytt. Och att alla mina nära och kära får ett bra år med god hälsa och många skratt. Ja jag tror att 2017 är förändringens år som kommer att vara ett år med mindre bekymmer och mera att ro iland alla kommande planer både när det gäller familj, jobb, pengar och att slutligen få min bok utgiven. Så jag ser framemot ett ljust år för oss alla.

Så come on 2017 bjud på ett bra år!