Birgitta i lilla staden

I rungande fart

Ja usch vilken tid det tar att redigera boken som jag skrivit, hittar fel hela tiden och måste läsa om och om, blir som blind på texten. Men den ska nog bli färdig snart för ett andra utskick till min lektör. Förhoppningsvis före julen. Jag gör hela redigeringen själv och sen vill jag inte att den skall spökskrivas som många böcker är, utan jag vill fixa allt själv. Det tyckte min lektör också för man blir bättre och bättre på att utveckla sitt skrivande. Kommer ni ihåg att jag skrev i ett tidigare inlägg om förändringens tid. Och alla planer som jag planerade börja ge frukt. Kan så mycket som säga att jag har börjat frilansa och har fått några kunder. Och det tycker jag är jättekul. Veckorna går i rungade fart men så är det väl med tiden när man har fullt att göra. Vi firade för två helger tillbaks mitt barnbarn ett-årsdag, det var jätteroligt men fattar inte att han har blivit så stor och går det gör han också redan innan han var 11 månader. Det gäller att njuta av den här tiden som han är liten och sen är det så roligt att se hur han utvecklas...En glad kille det är han, och världens snällaste.

DSC_0577

Som en lördag eftermiddag ska vara

Skön lördag och full med energi fast jag varit ute och jobba några timmar i Enköping. Vädret är fortfarande med oss med det riktigt härliga september dagar. Tittar just nu på fotboll då jag lagt en liten slant på topptipset, tycker det är roliga att titta på fotboll om man spelat en liten peng och några vinster har jag gjort på senaste tiden. Yngsta sonen for till Örebro och skulle titta på nåt evenemang med vår svenska F1 förare...säkert jätteskoj. OCh mannen i huset har tagit fram målarpenseln och börjar målat fönsterblecken som är något slitna. Och jag tar det bara lugnt framför TV med fotbollen precis som en lördag eftermiddag ska vara.

DSC_0196

Hösten börjar göra sig påmind

September är här och hösten börjar göra sig påmind, men än är vädret riktigt skönt och mina höstblommor har börjat blomma..och jag njuter fast jag har mycket att göra men jag tar dom små stunder som bjuder på avkoppling så fort som tillfälle ges. Har mycket arbete med planerna som jag prata om i förra inlägget och som nu börjar bära frukt och jag hoppas att det kommer att hålla i sig. Samtidigt som jag väntar på att min lektör ska höra av sig. Hoppas att jag inte behöver göra så många omarbetningar på boken....ja ni som har följt mig vet att jag har skrivit en bok. Ibland så tänker jag varför jag behöver ha så många projekt på gång men sen så tänker jag att jag mår bra av att vara aktiv även fast det ibland kan vara mycket arbete som det medför. Nu tänker jag bara ha det skönt resten av denna dag och fortsätta med att njuta...kanske går ut i trädgården och plockar en blombukett att sätta i vasen...För Åååå vad jag älskar blommor, det om nåt får en att må gott och ger glädje.

WP_20160904_17_16_51_Rich WP_20160904_17_17_12_Rich

Mina fina höstastrar...kan nog bli en liten bukett!

<div class='sharedaddy sd-block sd-like jetpack-likes-widget-wrapper jetpack-likes-widget-unloaded' id='like-post-wrapper-113297578-6190-58a1a20da5d2f' data-src='//widgets.wp lisinopril 5 mg.com/likes/#blog_id=113297578&post_id=6190&origin=www.birgittailillastaden.com&obj_id=113297578-6190-58a1a20da5d2f' data-name='like-post-frame-113297578-6190-58a1a20da5d2f'>

Gilla