Birgitta i lilla staden

Hus och bilar

Ooops dagarna går fort nu, hinner inte riktigt med bloggen just nu då jag har massor med jobb. Helgen har varit rogivande men med ett litet jobb igår i Enköping mitt på dagen. Och idag var vi på en hus visning. Ett hus som låg på en väldigt fin plats ute på landet. Men det fanns en hel del att göra på det huset men det var väldigt fint och  hade en bra planlösning. Nu är det andra gången som vi är ute och tittar på hus så det är kanske dax för oss att röra på oss men då ska det vara ett hus på landet. Skulle vara så mysigt att bo ute på landet och köpa oss en hund som vi har saknat ända sen våra hundar Tictac och Dino gick bort. Här i lilla staden skulle jag aldrig skaffa hund men ute på landet är en annan femma. Förra helgen var vi i Stockholm och köpte en röd Polo till mig som jag gillade, mannen i huset håller på att fixa lite grann på den men snart kommer jag rulla på stadens vägar.

WP_20161016_15_57_42_Pro

Visst är det snyggt med röda bilar, fast det sägs att man får putsa mycket på dom.WP_20161023_15_26_33_Rich

Kan faktiskt tänka mig att bo i detta lilla söta hus, nästa att jag har redan börjat med planeringen av inredningen "fniss fniss"

Lena i Wales

Oktober är här och nu börjar hösten märkas av mer och mer. I dagarna har vi haft kraftiga höstvindar men ändå var det ganska skönt när regn och vindarna kom efter den varma sköna september månad som det bjöds på. Nu väntar höst bestyren med fönsterputs när Mr mannen är färdig med målande av dem. Han är just nu på övervåningen med att få dem klara sen är han färdig med alla. Trädgårds möbler ska vinter förvaras och det ska krattas bort all den färg glada löven som finns på gräsmattan sen är det bara att vänta in den mörka årstiden. Veckorna går och jag har varit ute på arbete hos två nya kunder så allt går efter mina planer, det återstår när detta år är slut om jag ska fortsätta och eventuellt starta eget. Så nu vet ni lite av mina planer när det kommer till arbete. Men det känns som jag är mogen för detta och sen är det så många som sagt till mig varför jag inte gör det, men tiden är kanske inne nu.
DSC_0137
I år tror jag på massor med snö och kall vinter, då vi haft nu några år med milt väder.
[spacer height="20px"]
Brukar läsa bloggen Lena i Wales när jag får lite tid över och idag så gjorde jag det och läste några inlägg sen senast, Bloggen är jättetrevlig att läsa när hon skriver om Wales och vad som händer och sker där men även en massa fakta. Tycker det är roligt att läsa den då jag har själv har släkt som bor där och som jag besökte tidigare i somras. Man får en inblick hur det är där och det tycker jag är jätteskoj. Läs bloggen HÄR!
cropped-photo0281
Jag hoppas att jag flera gånger kommer att besöka Wales och släkten som jag har där.