Birgitta i lilla staden

Mitt hem

Solsken väder bjuds det på idag, jätteskönt då det väntas mildväder i nästa vecka. Tror jag sov i nära tio timmar i natt då jag slockna väldigt tidigt igår kväll. Är nog spänningen efter all om möblering som skedde inför fotograferingen av vårt hem. Tänkte jag skulle visa några bilder som fotografen tog med delar i rummen. Vitt är min bas i rummen och som passar mig bra då jag vill ha det ljust.C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_21546069 C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_21546070 C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_21546071 C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_21546072 C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_21546075 C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_21546077 C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_21546079 C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_21546080 C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_21546084

Home styling

I flera dagar så har jag pysslat här hemma med att få undan möbler och små prylar har stuvat in i garderober och alla möjliga ställen som det gick att få in sakerna i. Nu undrar ni säkert vad jag håller på med, ja idag hade jag först en stylist som kom med fina rosor som skulle placeras ut lite här och där i mitt hem, sen kom fotografen som skulle filma och ta bilder. Nu är det så att vårat hem kommer att komma ut på bostadsmarkanden med tjänsten "PÅ GÅNG" så får vi se var vi landar nånstans då vi inte riktigt ännu har bestämt om vi ska sälja eller inte. Men vi är fortfarande sugna på ett litet hus utanför vår lilla stad som vi har varit och tittat på två gånger på. Men vilken arbete med att filma vårat hem, jag i min tro trodde dom skulle filma med en vanlig system kamera men han kom med nån apparat som stod på en ställning som typ snurra runt hela rummet som den stod i, och fotografen kunde styra den med sin ipad, tänk vad tekniken går framåt. Tur att det inte tog så många timmar då jag varit upptagen med annat idag också.

Till och med badrummet fick sin ros. Efter när stylingen var färdig tyckte jag att det såg väldigt stort och annorlunda ut när alla småmöbler och prylar kom bort och det blev mera avskalat.

WP_20161110_16_56_48_Rich WP_20161110_16_59_20_Rich WP_20161110_17_03_45_Rich WP_20161110_17_05_03_Rich

Nu visar jag bara rosorna med och alla de ljusen som skulle vara tända.

På husvisning

Så skönt med denna lördag dag har varit, vädret var mer än skapligt då vi var och titta på ett hus idag som vi blev väldigt intresserade av. Trädgården var jättefin och stor med både buskar, fruktträd och till och med björnbär. Nästa vecka kommer en mäklare till oss för att sätta vårat hus på tjänsten "På gång" en tjänst där vi kan känna av lite på marknaden för vårt hus och se om det finns spekulanter. Och på torsdag kommer en stylist och fotograf som ska ta bilder och filma för 3 D, väldigt fiffigt där med att filma alla rum och som man sen kan se runt i hela huset i datorn innan man går på visning. Efter vi var på visningen så åkte vi köpte lite grejer som mannen behövde och då passa jag på att köpa leksaks djur från bonden hus ni vet hästar, grisar, kossor och andra djur. Tror dom kan bli roliga för Liam att leka med då dom var i den större modellen. Han får leka med dom nästa gång som dom kommer på besök. Har även beställt sängkläder från La redoute i en ljusgrön färg med en kant av korallfärg och prickiga örngott.

WP_20161030_12_09_48_Pro

Tre små troll som vakta den fina trädgården.