Birgitta i lilla staden

Vad går upp måste komma ner

Vad går upp måste komma ned - vi alla vet och förstår detta, men när vi är nere och känner låg eller olycklig kan det vara så svårt att tro liv någonsin kommer att bli bättre! Du befinner dig i rädsla för allt tar en vändning till det värsta, kanske du upplever en körning av otur. Du måste lita på att det mesta av vad vi fruktar aldrig händer och precis som The Wheel of Fortune vänder nedåt mot dig, kommer det naturligtvis vända uppåt igen och få ny lycka med det

Ibland upplever vi lycka och lycka oväntat, och när vi gör, oh hur glad och spännande det är!

Att få ett telefonsamtal från den person du har förälskelse i frågar dig ut på en date, att vinna lite pengar, få en oväntad löneförhöjning på jobbet, vänner och familj att kasta dig en överraskningsfest - alla dessa erfarenheter eller överraskningar få oss att känna på toppen av världen.

Omvänt, när du hör genom en vän som din kära är med någon annan, din chef tillkännager oväntat du kommer att sägas upp eller om du förlorar en älskad - dessa erfarenheter och stötar kan lämna oss känslomässigt förkrossad, känsla som om världen är på något sätt mot oss.

Livet har sina upp-och nedgångar, samt förstå och acceptera detta hjälper oss att hålla en mer realistisk syn på livet självt. Kom ihåg att hjulet snurrar upp, lika säkert som det vänder ner ... det är bara det eviga och ständiga rytm och livscykel.

Fyra dagars ledighet under Påsken gjorde susen med min energi, kanske det gör sitt också att det är ljusare längre på dagarna. Vi har också haft så fina solskensdagar med värme och en stor leende sol.

DSC_0856ny

På annandag påsk var vi en tur till Ängsö och kopplade av och laddade för den nya arbetsveckan. Ängsö är en mycket vacker plats att ströva runt på, det finns många leder att promenera på och det finns flera grillplatsen att bara ta det lugnt och njuta av den fina natur som finns där.

Comments

Loading comments...
Show all comments
Form is loading