Birgitta i lilla staden

Bara ner skrivet!

Ganska skönt med fredag, jag som varit hemma hela veckan med ryggvärk men det känns som det håller på släpper...Ja lite pina ska man ha i livet.

Nu har jag färgat håret med Henna en gång i veckan i två veckors tid och jag känner att håret har blivit mera fylligt och mycket lättare att styla, jag med mitt nordiska typiska hårkvalitet ni vet "tunt och fint" så jag ångrar inte att jag börja med Henna och imorgon blir det en kur till sen ska det räcka en gång i månaden.

DSC_0535ny

Prata med min syssling för första gången på videon på FB förra fredagen, chattat har vi gjort ett bra tag. Det var roligt hur det kom sig att vi börja prata på videon...så här gick det till! Han visste inte vad video ikonen var för nåt så han tryckte på den men jag var ju inte anträffbar när han ringde utan det visa sen när jag var inloggad på FB att jag hade ett missat samtal så jag frågade om han hade ringt och fick det svaret. Men dagen efter ringer han två gånger sägs vara oavsiktligt och jag är fortfarande inte anträffbar...men så lätt fick han inte komma undan så jag förvarna han om nästa gång vi pratar med varandra så blir det på videon....men min fantastiska intiution sa mig att han gilla knappen. Och i fredags prata vi på videon ett trevligt samtal men jag tror jag fick lite tunghäfta då jag tror jag blev och stirra på han för mycket, det var kanske lite spänt från min sida för jag brukar då inte få tunghäfta. Men nu till nåt annat så har jag bestämt mig att jag ska besöka släkten i Wales och då tänkte jag att jag bokar i juni hotell i London en vecka och åker med tåg några dagar för besöket och syrran kommer med...kan ju faktiskt bli riktigt roligt med London, Wales och släkt....Bokar nästa vecka!

Comments

Loading comments...
Show all comments
Form is loading