Birgitta i lilla staden

Mitt skrivande

Vart är sommaren på väg lika grått och mulen som dom senaste dagarna...ska den här också gå till historien med sommaren som regna bort....tror jag måste bli mera optimist just nu, lite vatten gör väl ingenting ELLER!?!
DSC_0034
Såna här dagar vill jag ha...att kunna om man vill åka ut i naturen och få känna lugn och ro till lagom skapligt sommarväder. Det är oftas där som min tankeverksamhet kommer igång och jag kan få massor med ideér....men även bara insupa allt det vackra som finns därute.

I går chatta jag med min vän på FB och som ni vet så har jag letat efter boken Horny24 som hon har skrivit, och den är stört omöjlig att få tag på antar att den är slutsåld överallt, men nu till min lycka så hade hon några få exemplar kvar hemma som jag hoppas jag får köpa ett ex av henne till näst kommande månad. Vi prata lite om boken som jag skriver och jag vet med mig att jag kommer behöva en lektör läsning av den när den är klar och vad jag förstod så  hjälper hon mig med den biten.."jättegulligt och snällt av henne" och det ju bra att hon skrivit böcker själv så hon är nog mera van än mina närstående.  Jag börjar lite grann se slutet på boken en aning, men ni må tror att jag varit disciplinerad med att skriva för annars får jag den aldrig färdig, utan jag känner att har jag på börjat det här skrivande så måste jag också slutföra det...och visst skulle det var roligt att på egen hand ha skrivit en bok. Sen har jag ju ingen aning om hur den kommer att tas emot av läsare om jag ger ut den...men det viktigaste är att jag har roligt när jag har landat framför dator för att skriva några rader eller till och med nästan ett helt kapitel sörplande på en kopp kaffe och det bara sprudlar av tankeverksamhet då tycker jag det är skoj att skriva och få allt på print. Jag skriver i programmet Evernote och sen om jag ger ut boken så lutar det mot att ger ut den hos Solentro. Och maken bistår med matlagning oftas då jag är i mitt skrivande så även idag och han bjuder på Persisk mat idag, en jättegod gryta med böner, ägg och massor med dill....Supergod  Baghali Ghotogh som den heter och vegetarisk. Världens enklaste att tillaga.
IMG_0780 2

Comments

Loading comments...
Show all comments
Form is loading