Birgitta i lilla staden

Köksbord och duk

Har glömt att berätta att jag buda hem ett köksbord ifrån våran lilla auktions byrå, ett lite mindre än vad vi hade och fyrkantigt....så i dagarna blir det åter igen att börja måla men har inte bestämt mig ännu om det ska bli vitt eller om jag ska bryta mitt mönster med att måla allt vitt, tänkte att det skulle säkert skulle bli snyggt med en grå färg då bordet går i Gustaviansk stil...nå jag får fundera lite mer på det.

Så här ser du ut nu i tråkig björk.

WP_20160125_16_12_27_Pro

Ellos katalogen kom i brevlådan idag så den får man glutta lite i när tid finns, brukar ibland handla där och jag använder mig av Refunder ja du vet säkert Sveriges största cachbacksite. Dom har cirka 450 butiker som ger tillbaks pengar när du handlar över nätet med en viss procent och oavsett om det är på rea eller inte... prova själva genom klicka HÄR!

WP_20160125_16_14_04_Pro

Ja det är inte i min smak den där Björkstilen...näää vitt eller grått får det bli återkommer när det är färdigmålat.

WP_20160125_16_15_05_Pro

Och titta vad jag hitta i mina gömmor...hade ingen aning om att jag hade så fin broderad gammal duk...vilket fint arbete! jag skulle inte ha tålamod med att brodera därför är det roligt att hitta såna här fina dukar på auktioner och loppis och den här har inget minne var den kom ifrån men i mitt skåp låg den.

Nu ska ni ha det så gott denna måndagskväll för det ska jag ha med fika om en liten stund.

Comments

Loading comments...
Show all comments
Form is loading