Birgitta i lilla staden

Blandad kompott!

Visa 8 plusgrader idag när jag titta på mätaren i bilen när körde till Enköping idag....Det är ju inte vanligt denna årstid då det istället ska vara 20 minus och fullt med snö, men dessa dagar med mild väder så har snön smält bort och det är grått och trist. Kanske vi får en tidig vår och det skulle jag gilla väldigt mycket för vår och sommar är mina årstider. På tal om bordet som jag ska måla vitt! Fick en snilleblixt som bara dök upp i mitt huvud och när jag är i planerings humör så tänkte jag om jag skulle piffa upp bordet med detaljer på ben och kanter med guldblad eller med Inka guld som finns hos Dahlia...kan ju faktiskt bli väldigt snyggt.

product_thumb

Fick hem idag Nutrilett smoothie med choklad och banan/vanilj smak....så nu börjar denna smaltiden då ett och annat kilo ska försvinna och sen längtar jag till söndag då jag ska köra första passet Zumba och om den träningsformen passar mig så kommer jag att fortsätta ett par gånger i veckan och samtidigt nu när det är mild väder och det inte är halt ute så kan jag också påbörja med mina power walk...det ska väl ändå ge effekt.

84726_84726_product-600x490

Men nånting som jag kan falla på är Mr H´s bullar som han köper var och varannan dag...är ju jättegott till kaffetåren men jag får hålla mig till helgerna då man kan unna sig nånting gott....får vara noga med vad jag stoppar i mun så ska det nog gå vägen. Är ju så avund på Mr H som kan stoppa i sig vad som helst och hur mycket som helst utan att han växer på bredden.

Nu ska ni ha det så gott för här är det dags med en choklad smoothie...smaken är ganska ok!

Comments

Loading comments...
Show all comments
Form is loading