Birgitta i lilla staden

Henna och plommonkaka

För ett para dagar sen så köpte jag Henna färg...har ofta tänkt att jag skulle prova det och igår så fixa jag håret med kastanjebrun färg, men ni må tro att jag blev orolig när jag hade satt smeten i håret "livrädd att det skulle gå åt skogen" men jag blanda efter receptet för det blev väldigt bra och håret fick med en gång fin lyster. Så nu ska jag göra det en gång i veckan i några veckor sen räcker det att man gör det en gång i månaden. Att börja färga med växtfärger och vårda mitt hår på ett naturligt och skonsamt sätt – helt utan kemikalier kändes helt rätt för mig, det kändes lite krångligt i början men det var så lätt att följa receptet som stod på paketet och ett paket räcker till flera gånger. Det är ju förvisso enklare att klämma ur färgkrämen från en tub och få exakt den färg som färgkartan säger. Men om man verkligen vill ge sitt hår riktigt bra förutsättningar för att hålla sig starkt och friskt, så är det verkligen värt besväret att sätta sig in i den här världen, och prova sig fram till sitt eget favoritrecept.

WP_20160220_12_10_19_Prony

En lite mörkare färg en min egen med lyster av rött blev det.

Igår var vi även till Kvicksund på eftermiddagsfika hos far och mor och då blev det plommonkaka till kaffet...mumsigt gott! men idag får jag nog ge järnet på Zumban ikväll.

WP_20160220_15_24_00_Pro

Det mina och Alla hjärtans dag!

Igår hade jag det mina på besök hos oss några timmar på eftermiddagen....Mitt kära barnbarn Liam har verkligen börjat med att följa med och greppa saker som han vill känna på. Och roligt att Sami och Sofia har börjat med babysim en gång i veckan med han...måste nog följa med nån dag och titta när han simmar och dom säger att han tycker om det väldigt mycket. Igår kom vi också på att han behöver en barnstol när han kommer till oss, så det beställdes stolen Antilop med bricka från Ikea som kommer om några dagar på posten.

antilop-barnstol-hog-med-bricka__0339304_PE527619_S4 DSC_0515ny

Idag är det också Alla hjärtans dag så jag önskar er alla en fin dag och rå om varandra lite extra idag!

Mysmorgon

Mysmorgon här med att titta på första delen av familjen Parnevik av säsong 2, roligt att följa deras vardag i Florida...en sån härlig familj, deras blogg brukar jag också läsa. Ikväll blir det Zumba och under dagen kanske jag hinner med att ta en tur till Kvicksund och besöka far och mor. Igår så spela jag på Topptipset och pricka in alla matcher så det blev lite klirr i kassan, ska nog spenderas på restaurang besök nån dag framöver.

WP_20160207_08_57_44_Pro

WP_20160207_08_58_15_Pro

Deras blogg hittar du under meny "intressanta och roliga bloggar".

Härlig dag!

Fy fan vad det känns bra idag, lite solo här på förmiddagen grabbarna i huset jobbar och jag har min sköna fri tid som jag nyttjade med att åka och handla och ännu finns det tid kvar innan dom kommer hem. Vädret är milt och det passar mig bra för då slipper man skrapa bilen innan man åker iväg. Hade för en liten stund sen en liten chatt med Mr T (syssling) ganska konstigt när jag tror att jag börjar känna han ganska väl så visar han en annan trevlig rolig sida...så vi kan säga att han stjärnströssla min dag...ni vet när man gör nåt trevligt fint eller bara byter några ord som man inte alltid är medveten om alltså "stjärnströsslat".

Sen när jag inte hade nånting att göra så knäppte jag några bilder med webb cameran...visar mitt goda humör idag!

Tjingeling så hörs vi säkert snart igen!

webcam-toy-photo1 (3)

webcam-toy-photo4 (1)

webcam-toy-photo5 (1)

webcam-toy-photo6 (1)

webcam-toy-photo7

webcam-toy-photo8