Birgitta i lilla staden

Det var roligt att skriva bok

Då har arbetet börjat och semester slut för den här gången....Men jag lovar jag längtar till nästa gång. En annan nyhet är att vi förlora våran största kund på jobbet, så då lär man bli arbetslös om ett tag. Men jag tar det med ro då jag ser det som att det kommer att ordna sig och nya dörrar kommer att öppnas för mig. Det blir massuppsägningar och alla tar det nog inte som jag och det är lite synd då jag tycker att man alltid ska försöka se det som nåt positivt även om man inte kan göra det för stunden. Gäller bara att ha lite tillit till livet och vad som sker i det.
 
Har även lustläst min bok som är färdigskriven och försökt att kolla korrekturen i den, det är många punkter och andra små slarvfel som ska rättas till, det tog mig nästan hela eftermiddagen, som Carita säger så ska den friseras. Jag är jätteglad att Carita gav ett så fint omdömme om boken för jag hade inga förväntningar alls trodde nog mera på att den inte alls var bra skriven, men så är jag när jag är sälvkritisk. När jag börja skriva den här boken så tänkte jag det kommer nog aldrig gå. Men ju mer jag skrev desto roligare tyckte jag att det var. Det är min första bok som jag har skrivit och bara det är så otroligt att jag faktiskt fick ihop en hel bok...Så jag får nog ge mig själv lite beröm. Hur den kommer att tas emot från läsare har jag ingen som helst aning om, men det ska bli spännande att ge ut den, men det dröjer kanske ett tag till innan den är helt färdig för tryck.
 
Så efter allt arbete med boken så unna jag mig lite av pajen som fanns kvar från igår...och det smakade gott till kaffet. När vi var på Öland så köpte jag en jättefin ljuslykta i glas och porslin så vi tände den för första gången och den gav ett fint sken i den, tog ingen bild för jag glömde det så jag visar den en annan gång. Nu får ni bara hålla till godo med nån bild av mig och häliga solnedgångar.
DSC_0201 DSC_0929 DSC_0931
Jag tror det är bara på Öland som man kan se såna här vackra solnedgångar.
 Ha en fin dag! [su_button icon="icon: heart" icon_color="#f52626"][/su_button]
 

Comments

Loading comments...
Show all comments
Form is loading