Birgitta i lilla staden

Tanke inventering

En dag för tanke inventering, känns som ett slut på en epok eller fas av mitt liv och att helt nya möjligheter kommer att dyka upp.... kanske det är den fina våren och sommaren som är på intåg som gör att jag känner att jag är på väg in i ny härlig fas och en ny tid i mitt liv....det är så skönt att allt inte bara går på rutin....Har ju väldigt mycket att se fram emot denna vår och sommar med både Italien och Wales resa. Att kunna se möjligheter och nya ideér ....JA det känns som jag är i förändringens tid och jag njuter av det. Inte bara mitt innersta mår bra utan också mitt yttre skal börjar kännas bra då jag har gått ner 5 kilo och det är jag väldigt glad över, men några fler kilon ska falla.

Idag blev jag även bjuden på persisk mat som Mr H tillagade under dagen. En stor persisk maträtt av mjuk rostad aubergine i tomat och vitlök sås, och med ägg tillagade i det i sista minuten.  Serverat med ris.

Recept finns flera på nätet när man söker på

                                              Mirza ghasemi

Mirza

Har även ändrat lite på min frisyr, så hela helgen har jag i stort sett bara kammat håret och satt det bakom örat och det har fått vara helt rakt...ganska så skönt att slippa styla för mycket.

DSC_0007ny1

Comments

Loading comments...
Show all comments
Form is loading