Birgitta i lilla staden

En vanlig dag!

Grabbarna fick bryta sitt race idag och vi var halvvägs på väg när Simon ringde och berätta det så det var bara att svänga hem igen. Men dom live streama racet när Simon körde som ni kan titta på i videon. I torsdags svängde jag förbi min hårfrisörska för att kolla om hon hade tid med mig, det var ju tur att jag var där under lunchtid då det var lugnt... så med flinka händer hon fixa till håret på mig och vi fick en trevlig pratstund som vanligt. Även under veckan så fixa min syssling buss och tåg biljetter för Wales resan så hela den resan är färdigplanerad och jag ser verkligen fram emot att åka dit och det är bara två och halv månad kvar innan det bär iväg....har faktiskt väldigt fina vibbar och jag känner att det kommer bli en mycket trevlig resa....lite förunderligt med att ha på känn...kanske min intuition som har visat sig...Alla föds med gåvan - få har möjlighet att mata den medan de flesta andra låter den vissna bort, jag tror att jag matar den emellanåt...men oftas krävs det mod att följa sina aningar.
Har fuskat med min diet idag ( ja ni kanske inte vet att jag försöker komma i bättre form) då vi körde iväg till banan, vi svängde in på Max och köpte cheese burgare som vi mumsa på när vi körde....men har nog gått ner dom kalorierna då jag varit igång hela dagen...hoppas jag iallafall. Mitt kök ser ut som ett bomb nedslag så om en liten stund ska jag göra det tråkiga med fixa upp där och få undan berget av disk.
DSC_0004ny1
Mr H har köpt sig en ny kamera, då jag för några veckor sen råka tappa hans kamera i golvet så den gick sönder, den fungera fortfarande men blixten som fick sig en törn och Mr H har länge tänkt att han skulle köpa en ny då han tycker om att knäppa många bilder, mest naturbilder....så ingen större skada utan alla glada och nöjda.

Comments

Loading comments...
Show all comments
Form is loading