Birgitta i lilla staden

Födelsedag, besök och inredning

Igår var vi och fira min fars 77 års dag en stund på kvällen, kladdkaka intogs med njutning. Han berätta att hans två systrar som bor i Finland vill komma på besök och det skulle vara väldigt roligt för det är evigheter sen jag träffa mina fastrar och för pappa är det ännu längre sen. Och plats finns det hos oss som har två gästrum, får nog skicka iväg ett mail till Ivy. Men nu först inom dom närmaste dagarna får vi besök av Mortezas mamma som är på besök hos han i Danmark så det kommer bli några dagar hos oss också, vi håller på och tittar på flyg biljetter från Köpenhamn till Västerås går direktflyg därifrån till oss så det blir ju lätt för henne att ta sig hit.

Idag ska jag ge mig på en byrålåda som ska målas vit som sen ska placeras i gästrummet som renoveras som bäst...gillar verkligen att hålla på med inredning för jag vet exakt hur jag vill ha det och H fortsätter med att lägga golvet.

Några bilder på far och mig igår, mobilen är spännande min far tycker det roligt att jag håller kontakten med släkten i Wales och han tycker att jag borde åka dit....så jag får väl göra det så att jag kan berätta om Wales med mina ord och ögon för han.

DSC_0078 DSC_0075 DSC_0074

Comments

Loading comments...
Show all comments
Form is loading