Birgitta i lilla staden

Med syrran på Restaurang Da Vinci i Sala

Trevlig och rolig eftermiddag med syrran....hämta upp henne hemma hos henne och då tog vi biltur upp mot Virsbo, Västerfärnebo och till slut till Sala där vi ströva runt lite grann i centrum och sen åt vi en god middag på restaurang Da Vinci och träffa den trevliga ägaren Mamo, plåtade lite kort såklart som vi alltid brukar göra när vi är ute på våra upptåg, tiden gick väldigt fort men så är det när vi fick trevligt sällskap av Mamo som var en lättsam och skojig kille...Blir säkerligen flera besök på den restaurangen för maten var också väldigt god.
Med andra ord en dag att sätta på plussidan.

♥ Warm hugs Anita! ♥

Underbara ros!

A smile stuck in one corner of the mouth can only be relieved .... ✿ ♥ ✿ by a smile in other corner of the mouth ✿ ♥ ✿ have a wonderful day!

Att livet är magiskt och fascinerande på flera plan är ingen nyhet för mig. Jag möts varje dag av nya upptäckter av olika karaktär som visar att vi lever mitt i en gåva som är så sprängfylld av magi, titta bara på den här fina rosen som har fått liv fast det är långt in i September så otroligt att den blommar nu i min trädgård. Nu ska jag ta min kaffekopp och sätta mig på altan och lyssna när staden vaknar.

♥ Warm hugs Anita! ♥

Helg träff!

Remember live now! TODAY! ✿ ♥ ✿ A lovely day now with new choices and opportunities ✿ ♥ ✿ As always, when we choose to live with LOVE! ✿ ♥ ✿ Have a wonderful day!


Ooooops vad det tog lång tid för mig att lägga in sid menyerna i bloggen men nu är det färdigt och det blev enkelt i bloggen att navigera. Vi har fortfarande härligt skönt höstväder och jag är så tacksam och sen har vi ju fredag och det innebär kvällsmys med lite vitt vitt. Sen ser jag framemot helgen då jag ska träffa lillsyrran, blir ju inte att vi träffas så ofta när hon inte bor i samma stad, men snart gör hon det och då kommer det bli lättare att träffas....flyttlasset blir i månadsskifte....Så roligt att hon flyttar hit! Vi har inte bestämt vilka upptåg vi ska göra i helgen men nånting skoj blir det och vi brukar nog få till det när vi träffas. Nu ska jag kaffepausa sen börjar jag med lunchen som jag inte riktigt har bestämt vad det ska bli....får kanske ta fram trollspöet idag!
Här är vi och hälsar på mor och far i Kvicksund.

♥ Warm hugs Anita! ♥

Bjuda på en kopp kaffe med choklad

Mycket riktigt så kom mannen hem tidigt och blev så nöjd och belåten av maten som han fick....jag kan få till det ibland fast jag inte är nån höjdare på att göra mat...världens tråkigaste sysselsättning om jag får säga vad jag tycker. Resten av eftermiddagen blir att måla fönster...det är min man som målar och jag tittar på hmmmm bra fördelning, skulle nog bara bli pannkaka om jag tog penseln i handen och allt färg skulle komma på glaset nej jag håller mig till min möbelmålning för då kan jag kladda på hur mycket som helst. Ska bra ta och sätta på kaffepannan sen ska jag ta mig en smygtitt hur det går och bjuda på en kopp kaffe med en chokladbit.♥ Warm hugs Anita! ♥

A Tattoo is a like your soul

Ok örtmarinerd kyckling, ris och en god sallad bjuds på idag....snart färdigt! Har på känn att mannen kommer hem tidigt från jobbet idag...blir nog lagom till maten. Till nånting helt annat nu börjar min tatuering framträda så som den kommer se ut när överflödigt färg och flagning är borta....och jag tänker att det tog så lång tid innan jag gjorde min första och jag är så glad i den....jag säger första för man vet ju aldrig det kommer kanske en eller två till, ska träffa lillsyrran i helgen får se vad hon tycker om den. Tycker inte det är snyggt när man tatuerar sig överallt vissa går nog lite till överdrift men jag tycker det är snyggt med en liten på armen benet eller bak på axeln. På Magic NeedleTattoo i Alanya fastna jag för en text som dom hade på väggen med fin innerbörd.
♥ Warm hugs Anita! ♥

Den färgstarka hösten

Den rätta höstkänslan har inte riktigt velat infinna hos mig ännu. Detta på grund av den härliga värmen som är. Fantastiskt skönt med solsken och jag är glad över att slippa regnet....höstdeppighet? vad är det!?! och skulle den infinna sig ja då är det bara att ta till dessa tre "att göra"...Lyssna på musik, tänd ljus, gå ut medans det är ljust ute.

 Dessa bilder är fotade förra hösten....tycker om höstdagar med solsken och alla dess färger. Minns så väl hur jag njöt denna dag.♥ Warm hugs Anita! ♥

Klockan tickar!


A very good day ✿ ♥ ✿ continue to enjoy for the day is not over yet ✿ ♥ ✿ Life is a mystery ✿ ♥ ✿ and every day you knock it down a bit more ✿ ♥ ✿ With every new person you meet, you will hear something about your purpose in life and what you are here to learn ✿ ♥ ✿ So, all of your life here for a reason; they are here for you.


Toodelooo! Timmar har verkligen tickat iväg idag, tror det var tur att mannen ringde och ville bli hämtad så att jag fick ett litet break i allt pysslande. Märker ni att layouten är ändrad här i bloggen. tog en hel del tid på morgonen att göra den men nu är den färdig och jag är nöjd. Har pysslat lite i trädgården också....det är så skönt och avkopplande och sen fick min granne äpplen av mig...vi har ju så mycket äpplen och dom har inga så då är det ju roligt att dela med sig....blir nog många äpplen till spillo i år hinner ju inte med att tillaga mos utan det blir mest paj och ett och annat äppel tuggas på.
♥ Warm hugs Anita! ♥

Älskar denna plats!

Nu har jag varit nere vid Mälaren och njutit för fullt....skönt att traska av sig tänksnurr och tanka liv i nya tankar...strövade runt där vid nya badet och jag tänker vad fint det har blivit där mot förut då det såg ganska bedrövligt och sjaskigt, att det skulle ta så lång tid innan dom snygga upp där men bättre sent än aldrig.... Nu är det så härligt att vistas där. Kaffepanna den jobbar för fullt blir om en stund eftermiddagsfika på altanen i det sköna vädret och jag tror mannen behöver en paus mitt i all fönstermålning som pågår just nu hos oss.Man kan inte annat än njuta när man är här.

.•°*”˜˜”*°•.✿♥✿.•°*”˜˜”*°•. ♥ Warm hugs Anita! .•°*”˜˜”*°•.✿♥✿.•°*”˜˜”*°•.

Livet är äppelkäckt!

Something will grow from all that you are experiencing and it is YOU ✿ ♥ ✿ The world is what you think it is, and it changes as you change ✿ ♥ ✿ Enjoy your day!

Åter en härlig höstdag....börjar nästan känna mig bortskämd men jag tar emot med hela min famn....jag vill omfamna allt och alla som jag kommer över "så pass upp idag"...livet är så fantastiskt sååååå äppelkäckt. Jag får bara det som ges till mig just nu. Varken mer eller mindre vad jag klarar av eller behöver som en bumerang. Det jag skickar iväg får jag tillbaka om jag kastar rätt....Hmmmm så kan man också se det. Under dagen ska jag ta mig ner till Mälaren och ströva runt och insupa all den fina vackra natur som bjuds på där.

Melissa Horn klär in budskapet om att känna och älska fritt så vackert i sin låt "Falla fritt"

Vad vill du säga när allting är sagt
vad vill du känna när någon tagit din makt
du vill att jag ska sjunga
men bara om sånt som hör till sitt
men ska jag sjunga
då ska det finnas tid att sjunga fritt

Vem vill du spela när du lagt alla kort
hur vill du leva när tiden går för fort
du vill att jag ska känna
för något som aldrig känts som mitt
men ska jag känna
då ska det finnas tid att känna fritt

Hur ska du veta om ingen lärt dig hur
hur ska du våga chansa
du som aldrig haft nån tur
du vill att jag ska älska
med nån som bara älskar sitt
men ska jag älska
då ska det finnas tid att älska fritt

Vad ska jag skriva för att du ska bli berörd
hur högt ska jag skrika
varje gång jag vill bli hörd
du vill att jag ska falla
mot något som du har gjort till ditt
men ska jag falla
då ska det finnas tid att falla fritt
.•°*”˜˜”*°•.✿♥✿.•°*”˜˜”*°•. ♥ Warm hugs Anita! .•°*”˜˜”*°•.✿♥✿.•°*”˜˜”*°•.

Min morgon!

Exactly ✿ ♥ ✿ You are unique ✿ ♥ ✿ and it is quite as it should be to walk around with the feeling that one is different ✿ ♥ ✿ For it is we all ✿ ♥ ✿ Except deep down where we are love ✿ ♥ ✿ Have a nice lovely Monday! 

Gör en människa glad varje dag, om det så är dig själv...Vad handlar livet om för dig.. Ställer du dig den frågan ibland? Vad är dina intentioner med att LEVA. För mig handlar det väldigt mycket om att ha kul. Att våga ha roligt mitt i vardagen. Färglägga vardagarna med de färger som får mig att blomma "Det är min och din skyldighet att blomma minst en gång om dagen". Självklart kan vi inte skratta oss igenom allt och tycka att allt är rosa skimmer och fantastiskt. Jag tror det handlar mer om att göra det bästa av det mesta.

Vakna i samma stund som mannen åkte till jobbet så här på morgon timmarna har jag varit effektiv....rumlat runt med tvättmaskinen, det är så skönt med nya rena kläder att sätta på sig och vad gör det vilken tid på dygnet man tvättar....undan gick det iallafall. Nu tänker jag avnjuta en kopp kaffe på altanen och till det fina vädret som bjuds idag. 


.•°*”˜˜”*°•.✿♥✿.•°*”˜˜”*°•. ♥ Warm hugs Anita! .•°*”˜˜”*°•.✿♥✿.•°*”˜˜”*°•.

Min sköna morgon!

To dare to touch each other with humor and meet in hearty laughter is a way that creates invisible silver threads between people's inner ✿ ♥ ✿ We're still here on earth at the same time to for each other and not for the DECREASE each ✿ ♥ ✿ Humor is additionally both attractive and redemptive ✿ ♥ ✿ Pour love where you stand - it is needed everywhere ✿ ♥ ✿ "there is no me without you" Meet everyone you meet with an open heart for we become when meeting each other ✿ ♥ ✿ Dare leave heart imprint on someone else's soul ✿ ♥ ✿ have a wonderful Sunday!

Då har vi sköna söndag här med solsken och klarblå himmel denna höstdag...vädergudarna är verkligen på min sida! Vakna tidigt så här har jag lullat på "älskar mina morgon timmar" men nu är det nog dags att fixa till sig så att man kan se dagens ljus...känner att det blir mer än bra dag....Livet är fantastiskt men det är inte alltid den lättaste sysselsättningen, men det är alltid värt det. Håller ni inte med om det? Livet är till för att lekas. Varför skulle annars det största och viktigaste i livet heta kär-lek....så jag tar emot dagen lekfullt!.•°*”˜˜”*°•.✿♥✿.•°*”˜˜”*°•. ♥ Warm hugs Anita! .•°*”˜˜”*°•.✿♥✿.•°*”˜˜”*°•.

Kanel äpplen och trädgårsstäda!

Toodelooo på er alla....har ni haft en bra dag?...var lite trögt på morgon men efter slow walken på morgonen så kvickna jag till. Mest hela dagen så har vi trädgårds städa, blir en hel del att plocka rätt på om man inte håller efter och när vi var bortresta så hann det nästan på att växa igen med ogräs. Nu har nästa äppelträd blivit moget för skörd, plocka en korg som jag tog några äpplen som jag ugnsbaka med kanel och socker det satt fint till eftermiddags kaffet både mannen och jag njöt för fullt. Nu till kvällen fortsätter vi med att njuta ett vinglas till lugn skön musik och imorgon bär det iväg för att rösta.
I am love
Love surrounds me
Love surrounds the planet
Love fills the universe
Love is all there isÅååå vilket härligt höstväder vi hade idag...går nog att sitta på altanen ikväll insvept i en filt....så mysigt!


Höst astrar och pepparoni växer för fullt just nu.
Det här ser väl smarrigt ut....Mmmmmm gott var det!


.•°*”˜˜”*°•.✿♥✿.•°*”˜˜”*°•. ♥ Warm hugs Anita! .•°*”˜˜”*°•.✿♥✿.•°*”˜˜”*°•.

Power walk eller Slow walk

Good luck and love to you, you beautiful human kids who reads this ✿ ♥ ✿ I'm writing it for me ✿ ♥ ✿ for you and for all who need it right now ✿ ♥ ✿ Have a nice day!

Beger mig ut på en power walk eller ska vi säga slow walk. Kanske inbillar jag mig att tveksamheter och oönskad melankoli ramlar av mig och landar i de diken jag passerar....bara att komma ut och möta morgonens friska ande-tag är ju så skönt!

Fina lördag tack för att du kom, nu ska jag omfamna dig efter bästa förmåga och med kärleksfulla händer.


.•°*”˜˜”*°•.✿♥✿.•°*”˜˜”*°•. ♥ Warm hugs Anita! .•°*”˜˜”*°•.✿♥✿.•°*”˜˜”*°•.

Hortensia och Ros!

The greatest treasure of all time is in your heart ✿ ♥ ✿ Close your eyes and take a walk in your heart crystal city and receive a gift in crystal color ✿ ♥ ✿  Thank for the color and keep your day in love!

Idag är jag evigt tacksam att jag har möjligheten att spendera min tid som jag vill....och vädergudarna är på min sida idag solsken och klarblå himmel HÄRLIGA HÖSTDAG! Igår plocka jag in den första årliga Hortensia bukett från trädgården....så vacker med sina stora blom klasar....pryder nu mitt köksbord med dom vackra stenarna från Turkiet. 

Hitta även en vacker ros på min laptop igår...given av kärlek från mannen och då fick mig att tänka att jag upplever inte världen som världen är, jag upplever världen som jag är. Har jag kärlek och omtanke inom mig är det också det jag ser i dig. 
What goes around comes around. 

Det är ju trots allt inte din uppgift att älska mig - det är min uppgift 

Rara kära älskade mannen.....du är för go!.•°*”˜˜”*°•.✿♥✿.•°*”˜˜”*°•. ♥ Warm hugs Anita! .•°*”˜˜”*°•.✿♥✿.•°*”˜˜”*°•.

Sköna morgon och pelargon

Whole life is a journey without end ✿ ♥ ✿ and you move always forward, even when it feels like your evolution goes backward ✿ ♥ ✿ Everything that happens in your life happens for you to discover more of you ✿ ♥ ✿ Be kind to you ... ✿ ♥ ✿ Where leads your heart today?

Morgonpigga jag var redan uppe och skutta vid sex-tiden....gudaskönt med massor med morgon timmar att njuta av. Igår fick jag besök av kära mor så på eftermiddagen hade vi en skön fikastund och trevlig pratstund. Idag har inget planerat utan jag låter dagen komma så som den behagar. Min underbara pelargon som är otroligt vacker och som just nu blommar i sin fulla prakt, men snart är det dags att plocka in alla blommor för vinterförvaring sen får man hoppas att dom vaknar till våren med ny livskraft. Nu till hösten ska jag bestämma mig om jag ska dra ner till gymmet eller bara nöja mig med mina promenader...det återstår att se....ett som är säkert iallafall så tänker jag inte soff ligga eller gå i dvala kommande årstid.Så fin med den ljusrosa färgen.


.•°*”˜˜”*°•.✿♥✿.•°*”˜˜”*°•. ♥ Warm hugs Anita! .•°*”˜˜”*°•.✿♥✿.•°*”˜˜”*°•.