Birgitta i lilla staden

Tusan vad timmarna......

Tusan vad timmarna har sprungit iväg men på förmiddagen så gjorde jag mig i ordning för ett möte nere på stan och där sprang nog tiden iväg...Ett möte som kändes toppen återkommer kanske mer om det sen om det bär frukt. Har även snabbt ändrat layouten så att det passar mera in på Bloggnamnet och jag är supernöjd. Nu väntar jag bara på att mannen ska ringa så att jag kan åka och hämta han från jobbet. Nu kom jag även på att tänka på att det är så mysigt nu när det mörknar ganska tidigt på kvällarna med att tända ljus så det får bli en vana att göra det....och jag älskar levande ljus men jag är väldigt noga med att släcka dom.
Dessa vackra ljusstakar har jag ropat in på en auktion för inte så länge sen.


♥ Warm hugs Anita! ♥

Tråg blev fruktkorg

Checka in denna fina fruktkorg...passa på att måla ett gammalt tråg som jag fyndat nån gång för länge sen på en loppis som låg och skräpa hemma hos mig och jag var trött på den gamla korgen så den här kom till nytta till sist...och bloggerskan är riktigt nöjd.

Passade så väl in på mitt köksbord...tror jag blev fruktsugen!


Love it!♥ Warm hugs Anita! ♥

Godmorgon på er alla!

Med några bilder från mitt kök önskar jag er en härlig morgon och dag. Bloggerskan har en städdag...jaga på Trull och Krull är behövligt idag, men ska också försöka hinna med en promenad senare på eftermiddagen. Men just nu ska en kopp kaffe avnjutas.

♥ Warm hugs Anita! ♥

Hemma hos syrran!

Syrran och jag tog en sväng till Sura och hämta balkongmöbler och lite annat och sen hem till hennes nya lägenhet i V-ås. Fika gjorde vi också och jag plåta hennes nya fina hem, men hon har inte riktigt ännu fått ordning på allt utan det lite små detaljer som tavlor på väggar och dekoration men det börjar likna ett hem.

Neffy hur lugn som helst men Guy var som vanligt högt och lågt så det blev bara Neffy på bild.

Köket gillar jag och hennes nya kökssoffa....superfin!  hon fick den billigt och den ska målas vit så passar den in i möblemanget.Vardagsrummet saknas tavlor på väggen men om jag känner syrran rätt så är dom ganska så snart uppe.

Psssss.....väntar på kaffe


Köket gillar jag skarpt.
Tänkvärda texter är inte helt fel.

Det var roligt med en liten stund med syrran och kaffet smakade jättegott ses senare i veckan.


♥ Warm hugs Anita! ♥

En lat söndag!

Yes - you may be thinking now she Blitt crazy ......✿ ♥ ✿ Life is not a dance we make it a dance with our thoughts and actions ✿ ♥ ✿ Either we make it possible or we make it impossible - How difficult is learning ✿ ♥ ✿ Happy over coffee lit candles and the smell of autumn ✿ ♥ ✿ How can it get better than this? ✿ ♥ ✿ Hug & Love, I wish you all the magic of the day!

Skönt med lata söndag....en bra start på denna dag...just nu sitter vi och slö tittar på TV medans kycklingen finns i ugnen för idag blir det kyckling ris och sallad till lunch. Vi tar nog dagen med ro och låter den komma som den behagar. På eftermiddagen tar jag i allafall en promenad har jag tänkt mig om vädret tillåter det för vädergudarna bjuder inte på bra väder utan det molnigt och duggregnar till och från.... So I Do it with passion or dont do it at all...det visar sig hur det blir med det.


♥ Warm hugs Anita! ♥

Burrigt kallt!

Idag var det burrigt kallt höstväder var en sväng ut på gården men jag styrde nog kosan in ganska så snabbt, känner att jag har en sån där energi som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med....kanske ta och möblera om i vardagsrummet.... kunde ju vara lite roligt att förändra lite grann här hemma.


Att leva vårt liv så kraftfullt, sant och kärleksfullt som det bara är möjligt utifrån våra egna preferenser och egenskaper...så ta den här dagen och lev den fullt ut.

♥ Warm hugs Anita! ♥

Velly och sköna kväll

As you go through the day and a negative thought enters your mind, take control of it. Say "Stop!" or "No!" to that thought ✿ ♥ ✿ Replace it with a positive new thought ✿ ♥ ✿ If you don't replace the old thought with something new, the old one will persist ✿ ♥ ✿ have a lovely evening!

Sköna fredag och en tur till Strömsholm här nu på eftermiddagen. Hälsa på hästen Velly som var lite bångstyrig ägaren och jag hade himla massa jobb med att få in henne i vagnen men till sist lyckades det efter mycket om och men...det var smack hit och dit! hihihi. Nu tar vi denna härliga fredag kväll med ro ett glas vin kan vara på sin plats och imorgon kanske det blir en tur till Falun men det återstå att se.♥ Warm hugs Anita! ♥

Japp det visste ni inte...eller

8 saker ni inte visste om hon som är jag.

1. Jag kommer från glad och ibland tänkande finlandsvensk familj som kom till sverige på 60-talet och min farmor var från Wales så det rinner mixad blod i ådrorna....minns henne med glädje. Det här har gjort att jag är en lättsam tjej men kan ibland fördjupa mig i 
tankens tanketrassel både på gott och ont.

2. När vi ändå är inne på familjen så kan jag berätta att jag börja släktforska om familjen för några år sen och fick kontakt med den Walesiska delen av släkten och har hållit kontakt med en del av dom till och från sen dess.

3. Jag älskar att hänga på cafeér så det brukar alltid bli ett besök på ett cafe när jag är på annan ort. fika expert av rang det är jag...hehehe

4. Jag var sambo med mannen i tjugo år och sen gifta 9 år så vi har många år på nacken och det finaste i världen vi har åstadkommit är våra två söner som är den största glädjen i hela universum för mig.

5. Jag tycker mannens sexigaste attribut är hjärnan och själen...

6. Jag överdoserar för det mesta med allt jag gör...dricker för tok för mycket kaffe, kan äta för tok för mycket choklad, alldeles för morgonpigg då jag vissa dagar skutta upp vid 5-tiden fast jag inte behöver det, kan överdriva när jag berättar nåt....helt enkelt kryddar lite extra i tillvaron, svenskt lagom är nog inte riktigt för mig.

7. Jag har en introvert tänkar sida som tänker ibland filosofiska tanketrassel vid sidan av min extroverta sociala sida som älskar att träffa människor.

8. Ibland kan jag vara tanklös och kläcka ur mig nåt som jag inte borde ha sagt....detta kan nog andra människor störa sig på ibland....men jag jobbar på det...först tänka sen tala!

Ja gott folk nu vet ni lite mera av mig men kanske ni visste lite grann men i så fall fick ni veta det en gång till.
♥ Warm hugs Anita! ♥

Brinna eller elda upp

Do not be afraid to walk alone ✿ ♥ ✿ and do not be afraid to like it ✿ ♥ ✿ It gives more than you can imagine ✿ ♥ ✿ Have a nice lovely day!

Man brukar säga att det är dom som brinner för saker och ting som bränner ut sig och igår så var det en sån där dag som jag borde haft flera ben att stå på....ni vet när man har mycket att göra så att man känner att man eldar på i båda ändarna....jag vill brinna men inte elda upp! jag går så lätt upp i allt jag företar mig. Men idag ska jag försöka att ta det lugnt och faktiskt njuta av vad som bjuds idag.  ...för när jag verkligen vill så är jag duktig på att ta till vara dom små härliga ögonblicken i vardagen.♥ Warm hugs Anita! ♥

Högt och lågt

Dagen som springer iväg....hinner inte med livet idag tror jag varit högt och lågt så kan det bli ibland. Har tagit in blommor från gården som jag ska om en liten stund flytta upp till vårat sovrum där det är svalt hela vinteråret..får inte plats i garaget där det var tänkt att dom skulle stå. Hoppas jag är på väg tillbaka i en mer harmoni humör och en lägre hastighet imorgon. Kaffepaus är på sin plats om en liten stund men först blommorna.


Fina erbjudande från Beauty Planet♥ Warm hugs Anita! ♥

Thanks!

En stjärn strösslare är någon som gör något för någon annan som får dennes liv, dennes stund eller dennes hjärta att glimma till. Stjärn strössel kan komma i många former, ett vänligt leende, En spontan kram, ett trevlig inlägg eller chatt på FB, en komplimang en grå dag. Det är upp till var och en att definiera vad som är stjärn strössel för just den personen. Det är det finaste jag vet, att vi alla har möjlighet att skapa magi i varandras liv. Så en av mina finaste komplimanger är att kalla någon stjärn strösslare eller säga: Tack, du stjärn strösslade just mig en liten stund i mitt liv! Tillägnar detta inlägg till en avlägsen syssling.♥ Warm hugs Anita! ♥

Snart knackar vintern på dörren

Ja snart knackar vinter på dörren...och jag bävar mig för den mörka tiden då jag vet att jag kommer att gräva ner mig bland kuddar och filtar i soffan vet så väl hur jag måste kämpa mot mörkret men jag vill kunna ha glada tankar också...men vintern är inte min årstid och kommer aldrig att vara det....men det är bra att förbereda sig lite grann men jag vägrar lägga livspussel och en lite del av mig säger mig att denna vinter kommer jag vara mera aktiv framför allt kommer jag gå ut så mycket jag kan under dygnets ljusa tider.

Vinter bilder från förra årets vinter under en solig och faktiskt skön dag.

♥ Warm hugs Anita! ♥

Drömmar och kista

Vet du vilken av dina drömmar som förtjänar att bevaras i en önskeask, redo att manifesteras och förverkligas?..jo jag vet min....men den är vid drömmen fortfarande men en dag kanske den kommer bli verklighet...en dröm som inte är så svår att uppnå men jag bevarar den fortfarande i hjärtat och i min lilla ask....för i den här drömmen kan jag inte ta hänsyn till andra för det är min dröm och bara min.

Dagen har tickat fort idag och vädergudarna bjuder ganska skapligt höstväder. Kommer ni ihåg kistan som jag målade för cirka en vecka tillbaks...nu har jag placerat den vid fönstret i vardagsrummet bland blommor fotografier på släkt i Wales och ljus, blev riktigt bra och nu funderar jag om jag ska ta och ge mig på bokhyllan som jag tycker ser bedrövligt ut.♥ Warm hugs Anita! ♥

Städnoja och negativa tankar....

Some love is like winter apples, ripens late and lasts a long time ... ✿ ♥ ✿ Yes it was true ✿ ♥ ✿ You might not end up where you planned, but you end up where you would ✿ ♥ ✿ It's reality ✿ ♥ ✿ Take care!

Då så har jag fått nånting iväg från mina tankar nåt som har gnat i mig några dagar...men nu är allting bra igen tror det hjälpte med att få städnoja idag så jag farit som en ångvält så jag sopa bort mina negativa tankar i takt med städningen....sägs ju att alla sätt är bra utom dom dåliga...visst var det så och det är inte alltid som livet ger mig det jag önskar men alltid det som jag behöver och det är ok. Har även plockat dom sista höstäpplen från trädet...blir till kvällen paj med vaniljsås det uppskattas av mannen som älskar äppelpaj.

Nu ska ni ha en fortsatt skön dag för det ska jag ha och hålla kvar mitt positiva tänk...glädjen är det enda som existerar inom mig, inget eller ingen kan påverka mig!
♥ Warm hugs Anita! ♥

Städnoja och negativa tankar....

Some love is like winter apples, ripens late and lasts a long time ... ✿ ♥ ✿ Yes it was true ✿ ♥ ✿ You might not end up where you planned, but you end up where you would ✿ ♥ ✿ It's reality ✿ ♥ ✿ Take care!

Då så har jag fått nånting iväg från mina tankar nåt som har gnat i mig några dagar...men nu är allting bra igen tror det hjälpte med att få städnoja idag så jag farit som en ångvält så jag sopa bort mina negativa tankar i takt med städningen....sägs ju att alla sätt är bra utom dom dåliga...visst var det så och det är inte alltid som livet ger mig det jag önskar men alltid det som jag behöver och det är ok. Har även plockat dom sista höstäpplen från trädet...blir till kvällen paj med vaniljsås det uppskattas av mannen som älskar äppelpaj.

Nu ska ni ha en fortsatt skön dag för det ska jag ha och hålla kvar mitt positiva tänk...glädjen är det enda som existerar inom mig, inget eller ingen kan påverka mig!
♥ Warm hugs Anita! ♥