Birgitta i lilla staden

En tur till Skutskär

Åter hemma efter en tur till Skutskär för att titta på en bil....mannen och jag starta på morgonen och kom fram vid 11-tiden. Och där träffa vi en trevlig man vid namn Micke som visade bilen en Volvo 244 som var fin men vi köpte den inte....tror inte jag kan köra en sån bil, men det var nästan att vi gjorde det för det var en fin bil. När mannen var ute och provkörde bilen då drog Micke in mig i hans stora garage där han visade sin klenod en Volvo Duett som han håller på att bygga ihop han visade också andra bilar och en motorcykel som han också hade byggt. Man märkte ganska så fort att han brann för gamla bilar och motorcyklar.... han var så glad och trevlig när han visade runt och berättade om bilarna.

Höns och en tupp hade han också på gården.

 Den här har han kört med pÃ¥ Big Power Meet.

Denna gamla Volvo använde han som bruksbil.

 Micke som visar stolt upp sin Duett.

Underrede till Duetten.Den här motorcykel som han byggt själv visade han glatt upp.

Vi var ganska länge hos han för det pratades ganska mycket och visades en massa bildelar som ska sitta på där och här. Men efter det så luncha mannen och jag på Dragon Gate som bara låg en liten bit därifrån. Smaskens var det med kina-mat innan vi bila hemåt igen mätta och belåtna dock med utan bilköp men med en mycket trevlig dag.

Vi satt vid det stora runda bordet. där kan ett stort sällskap sitta och ha trevligt men idag var det tomt så vi hade bordet för oss själva.


♥ Warm hugs Anita! ♥

Comments

Loading comments...
Show all comments
Form is loading