Birgitta i lilla staden

Atrrraktionslagen

Jag har levt efter attraktionslagen efter bästa förmåga en längre tid nu och den fungerar för mig. Det är nog en av de i särklass häftigaste upplevelser. Observera att detta är min uppfattning, livsåskådning och förhållningssätt. Det finns lika många "sanningar" i världen som det finns människor. Lagen om attraktion är en lag som ALLTID fungerar och som alltid är påkopplad för oss alla vare sig vi tror på den eller inte. Skillnaden om vi tror på den är att vi kan ha otroligt stor nytta av den. Den kan omvandla den gamla slitna klyschan "positivt tänkande" till en ren maktfaktor i livet. Den är lika levande som lagen om gravitation. Skapa ditt liv med attraktionslagen. Föreställ dig att du är som en magnet. Du sänder varje sekund ut vibrationer på den frekvens där du befinner dig känslomässigt. Du kan bara få tillbaka det du sänder ut. Lika söker lika. 
Om du sänder ut ilska och frustration är det bara ilska och frustration som kan komma tillbaka. Universum ger dig det du ber om. Om du istället sänder ut omtänksamhet och hjälpsamhet är det bara omtänksamhet och hjälpsamhet som kan nå dig – det är den frekvens du kan ta emot. Be så ska du få och ge så ska du få…Livet var inte menat att vara en kamp. Livet ska vara harmoniskt och härligt! Det är bara du som har ansvaret i ditt liv, och det är bara du som kan öppna upp kontakten med din inre essens – ditt inre magiska barn igen. När du gör detta kommer du minnas all den kunskap som du hade med dig när du föddes. Då vet du att attraktionslagen finns där – nu som alltid – beredd att ge dig allt du ber om, hela tiden, varje sekund. När du byter ditt fokus från brist till överflöd, från rädsla till tillit, från negativt till positivt och från irritation till glädje kan du använda attraktionslagen för att få det du vill ha. Det är ett aktivt val och det är bara du som kan välja. 

Vi måste också känna den sinnesstämning och den tacksamhet, glädje, nyfikenhet, tillit och positivism som överensstämmer med det vi själva vill ha och uppnå. Det är ofta här vi gör fel. Vi vet vad vi vill ha men vi känner en tveksamhet till att det kan bli verklighet och vi fokuserar på avsaknaden av det vi önskar oss. 

Om vi söker en ny kärlek måste vi fokusera på vilken härlig och fantastisk person vi vill träffa, hur han/hon ska vara, hur ni ska leva, hur gott du kommer att må med denna och sen ge dig själv så mycket kärlek och livsglädje att du vibrerar på den nivå som du själv vill att den du möter ska ha. Du drar till dig det som matchar dig och din sinnesstämning. 

Tanken skapar känslor och känslor (och sinnesstämningar) skapar sedan den fysiska belöningen som du "önskat till dig" via attraktionslagen. 


Det kanske coolaste med detta är att universum känner ingen skillnad på att förverkliga en miljard dollar eller en varm kaffekopp. Ditt vibrationsfält har möjlighet att attrahera de båda rent teoretiskt. MEN här kommer ett stort men - däremot har du en större inneboende tveksamhet till att få en miljard dollar eftersom du är van att tänka att "det går ju aldrig" Denna tveksamhet är ett motstånd som står i direkt motsats till din önskan och blockerar flödet och ditt fokus inriktas genast åt ett annat håll omedvetet. Så fort du har en tvekan som går hand i hand med din önskan slängs du ut ur din positiva vibrationsvirvel. Det handlar alltså om att med ett öppet hjärta och massor av kärlek "ge sig fan på" att man ska ha det man mest önskar. Go for it :) 

Som vanligt säger jag bara tro inte på det jag säger utan prova själva. You have nothing to loose....så testa vet ja.

.•°*”˜˜”*°•.✿♥✿.•°*”˜˜”*°•. BLOGLOVIN .•°*”˜˜”*°•.✿♥✿.•°*”˜˜”*°•.


♥ Warm hugs Anita!

Comments

Loading comments...
Show all comments
Form is loading