Birgitta i lilla staden

Besök och trappstege

Mor kom på ett kort besök idag med choklad och kaka till julen så det blir gott till julkaffet. Vädret har inte varit nån höjdare idag och fortfarande ingen snö, risk finns för en grön jul. Väntar fortfarande på mina varor som jag har beställt från Lyko så att jag kan fixa håret och fransar och bryn ska också färgas för mina är ganska så ljusa....hmmm mycket ska det fixas sa tanten med ett leende. Nu ska vi ta en eftermiddags fika sen ska jag se om min son behöver hjälp med att fylla i några blanketter och sen tar vi kvällen med ro.

Den här trappstegen har jag lagt ett bud på.


♥ Warm hugs Anita! ♥

Besök och trappstege

Mor kom på ett kort besök idag med choklad och kaka till julen så det blir gott till julkaffet. Vädret har inte varit nån höjdare idag och fortfarande ingen snö, risk finns för en grön jul. Väntar fortfarande på mina varor som jag har beställt från Lyko så att jag kan fixa håret och fransar och bryn ska också färgas för mina är ganska så ljusa....hmmm mycket ska det fixas sa tanten med ett leende. Nu ska vi ta en eftermiddags fika sen ska jag se om min son behöver hjälp med att fylla i några blanketter och sen tar vi kvällen med ro.

Den här trappstegen har jag lagt ett bud på.


♥ Warm hugs Anita! ♥

Söndag snart till ända!

Snart denna dag till ända...svängen till Sala blev inte nåt bilköp utan vi letar vidare. När vi åter kom hem till vår lilla stad åkte vi till Näckrosen och köpte hem två stycken pizzor och efter vi proppat i oss en varsin stor bit så slockna både mannen och jag i varsin soffa ända tills mor ringde och prata bort en stund...hon kommer på besök i veckan med mannens favoritkaka som hon har bakat i dagarna....men den ska jag gömma så att den finns kvar till julen. Nästa vecka blir nog fullspäckad och först ut är en tur till Stockholm på tisdag och torsdag eller fredag blir det second hand besök igen och mitt i mellan blir det all jul bestyr♥ Warm hugs Anita! ♥

Doftljus som skiftar färg!

Det är kallt och det ser ut som det blir klarblå himmel därute....så denna söndag ser lovande ut och jag ler av hela mitt hjärta. Igår när mannen kom hem hade han varit och köpt doftljus som skiftar färg till mig....han vet att jag älskar ljus av alla det slag denna tid på året. Idag tror jag kanske det blir en tur till Sala om tiden hinns med....en bil som vi ska titta på....annars får dagen komma som den vill.Ger så vackert sken!

Ha en skön härlig tredje advent alla nära och kära och fina bloggläsare!


♥ Warm hugs Anita! ♥

Tacksamhet och ögonskugga!

Känt sån härlig skön energi denna Lucia dag...har gått på små små rosa moln..känner mig så glad, tacksam att jag vet nästan inte var jag skulle lägga mina känslor....mannen fick sin dos och mina härliga barn som det går så bra för...och för en liten stund sen fika mannen och jag med förstås lussebulle. Idag har jag även sminkat mig en liten aning med brun och rosa ögonskugga, jag brukar på sin höjd bara ha en kajal linje men som sagt jag gick hela vägen idag för det är evigheter sen jag hade ögonskugga tror bestämt det var på min bröllopsdag 2005....Nu ska vi fortsätta med njuta den härliga dag....tror vi ska fylla vinglaset och skåla för allt som jag är så tacksam för.


♥ Warm hugs Anita! ♥

Lucia morgon!

Tidig Lucia morgon med frukost fika innan mannen for iväg till jobbet. Hmmmm i natt föll det små små snöflingor men det borde komma mera så att vi får njuta ett vitt vitt vinter landskap. Men mina vinter halsdukar har fått titta fram nu för nu kommer dom väl till användning. Denna Luciadag tar jag det lugnt tills mannen åter hittar hem till vita hemmets lugna vrå men till dess får jag hitta på nån sysselsättning.

 Från mitt lilla köksfönster.

Dessa kommer värma gott under kyliga vinterdagar.

Nu ska ni ha en skön mysig Lucia dag!

♥ Warm hugs Anita! ♥

Min lista om mig!

Jag heter Anita Lindholm. Men jag kallas för det mesta för Nitta!
Jag är för tillfället glad och tacksam över en hel del.
Jag är bra på måla möbler och fixa och dona.
Jag tycker inte om stök i mitt vita hem...allt har sin plats.
Jag är dålig på att komma ihåg att vattna blommorna så ibland ser dom ledsna ut.
Jag läser alldeles för sällan någon bok, men bloggar läser jag flitigt!
Jag gillar när solen skiner och det är sommartid.
Jag sjunger uruselt och helst inte alls när någon hör på.
Jag är inte speciellt bra på att baka....sju sortes kakor skulle nog vara min mardröm.
Jag föredrar eller jag väljer oftas att vara glad.
Jag tycker om chokladglass och tunikor.
Jag är beroende av choklad ljus som mörk.
Jag har på mig Cream flece kofta och en gamla utslitna jeans för tillfället.
Jag dricker gärna kaffe och vitt vin.
Jag lyssnar ofta på musik.
Jag blir arg på orättvisor och falskhet.
Jag är rädd för rasism och idioti i världen.
Jag är uppväxt lite här och där men den mesta tiden i våran härliga medelstora stad som varje år har Big Power Meet....vi flyttade tillbaks hit 2008.

Nu intar vi en skön fredagkväll med lite gott vin,

♥ Warm hugs Anita! ♥

Frysen och raggsockor

Jag ligger utslagen i soffan med raggsockor och filten som värmer så gott...har känt mig frysen precis hela dagen...hmmm har inte tid med några febertoppar just nu....utan jag måste hålla mig frisk, tror jag värmer mig en kopp choklad och ligger kvar en stund till innan jag fortsätter med vita hemmets göromål. ♥ Warm hugs Anita! ♥

Stormvindar och besök

Idag var det stormvindar ute....brrrr kalla var dom också med andra ord svinkallt men det är ju så det ska vara denna årstid bara snön som fattas. Men nu sitter jag i varma vita hemmet och bara har det skönt. Beställde blodin blekning så till helgen så blir det att ge sig på håret hoppas det blir så som jag har tänkt...jag korsar mina fingrar så att det inte blir orange eller nån annan hemsk färg. Väntar besök om en liten stund....min arbetskamrat som jag ska ge en julklapp till från våran arbetsgivare....min har jag redan fått och gissa ni jag är ganska säkert på vad det är....brunt, sött och gott och smälter gott på tungan.


Nånting i stil som här vill jag det ska bli....ROSA eller bara några slingor här och där.

♥ Warm hugs Anita! ♥

Snön lyser med sin frånvaro

Även fast snön ännu inte riktigt gjort sin entrè...men den kanske är på väg, så kanske ni likt som jag börjat köpa era klappköp men oj vad svårt att komma på smarta klappar som kan tänkas passa till alla nära och kära. Men det är ju inte alltid så lätt med klappar på fiffiga julklappar för oss som ändå älskar att skämma bort de våra på julen.

Dagen har varit fullt upp fram till lunch tid...så nu tänker jag bara softa i soffan en liten stund innan jag börjar med dagens göromål....tvättmaskinen ska få gå på högvarv..men i mellan så hinns det nog med att njuta en kopp kaffe. Nu har jag bestämt mig allafall till 99% ...bleker håret och sen sätter jag i en mild rosa ton.

Den här satte jag i för några dagar sen, men jag tror jag hade för mörkt hår för att det skulle synas att det var rosa...så nu är det blekning och egenblandning av hårinpackning med färg som blandas med balsam.

♥ Warm hugs Anita! ♥

Second Hand och Cream

Har sprungit runt i second hand butiker hela eftermiddagen...roligt att gå i dom för ibland så hittar man nåt snyggt till en billig penning och idag så hitta jag en halvlång flece kofta av det exklusiva märket Cream och faktiskt en som jag tittat förut på som jag nästan tänkte köpa då men tyckte att den gjorde för stort hål min plånbok den gången och nu fick jag den för bara 50 kronor....det kallar jag fynd. Just nu så står jag och kockar en liten stund fixar lite mat till sonen som kom hem i morse efter har varit flera dagar hos flickvännen. Själv tänker jag nu fylla min kopp och njuta hela kvällen.

Visst är den snygg...överhuvudtaget så har Cream snygga kläder men dom är ganska så dyra.

♥ Warm hugs Anita! ♥

Födelsdagsbarnet firad och pink girl!

Denna dag börjar gå mot sitt slut...kom hem här på eftermiddagen efter att mannen och jag var och fira våran son Sami på hans födelsedag. Sofia hade bakat en jättegod tårta till han och hon gav i present en upplevelse present så i sommar ska han ut på banan och köra så det ryker...det var mycket fint. Dom hade köpt också en jättefin soffa till deras fina lägenhet som jag tyckte var skitsnygg. För en liten stund sen satte jag i lite rosa i mitt hår bara lite skimmer nästa gång kanske jag vågar sätta mera för jag tycker det är snyggt och vågat med rosa.
 Ungdomarna i den fina soffa.

 Emira på upptäcksfärd.

 Här kommer det bli åka av med Nissan GTR.

 Goda tårtan.


 Födelsedagsbarnet tar första biten.... STORT GRATTIS PÅ DIN DAG!

Emira pustar ut.Ja ni ser det är bara lite lätt skimmer.

♥ Warm hugs Anita! ♥

En dag på Unversitetssjukhuset i Örebro

Åter en dag i livet som börjar lida mot sitt slut. Idag har mor och jag varit till Universitetssjukhuset i Örebro för att hälsa på far. Nu har det gått några dagar sen operationen och han börjar nog vara lite mera pigg men han är fortfarande utmattad men det kan man ju förstå efter den stora ingreppet. Vi körde på morgonen och gjorde ett stopp på vägen för att inta frukost på Mc Donalds innan resan fortsatte. Vi stannade så länge som han orkade sitta uppe så när han behövde sova så åkte vi till en restaurang för lunch och sen styrde vi kosan hemåt. Sjuksköterskan Mats berättade att allt har gått och ser bra ut och att dom planerar att han eventuellt blir utskriven nästa fredag med förhoppningsvis eftervård på grund av att han inte för stödja sig på benet och i deras hem har dom trappor till sovrummet på övervåningen eller så måste dom flytta ner sängen...det återstår att se vad som behöver göras.


Det var en komplicerad operation som tog 12 timmar med att avlägsna cancern i käken och att sen göra en ny med hjälp av ett ben som man tog från höger ben.


♥ Warm hugs Anita! ♥

Granen i julskrud

Nu lever vi fredag med njutning i vita hemmets vrå. Kort arbetsdag idag så det var riktigt skönt på veckans sista arbetsdag. Granen har fått sin julskrud med glitter, kulor och ljus som lyser så fint....stress här!?!...skulle inte tro det...jag är bara ute i god tid....allt med ro... så nu kan jag lägga tid och möda på all julmat för det finska julbordet tar lite mera tid att göra med lådor så som kolrot, potatis och morotslåda och jag älskar kolrotslådan och inte bara jag utan flera med mig så den brukar göra lite extra av.


Mmmmm julstämning...härligt härligt!


♥ Warm hugs Anita! ♥

Epicare!

Idag fick jag också hem Epicare som jag beställde för nån dag sen....har provat med tråd med att få bort oönskad hårväxt men den tekniken har jag så svårt med och principen är nog det samma med Epicare men den är mycket enklare och man kan använda den i upp till ett år innan man köper en ny....jag är riktigt nöjd med den och huden blev som en baby rumpa....det är nog så att att vi kvinnor kommer inte ifrån det här med oönskad hårväxt när vi kommer upp i åldern....jag har inte så mycket men det jag har vill jag inte ska finnas där.

När jag såg den då tänkte jag hur i sjutton ska den här spiralen kunna ta bort hår effektivt men ack så fel jag hade och fort gick det.

♥ Warm hugs Anita! ♥