Birgitta i lilla staden

Fixa och dona!

Idag kom jag hem tidigt och fick en sån energi när jag kom hem så när mannen åkte till jobbet börja jag ändra lite på möblerna i vardagsrummet för julgranen ska få plats...som ni vet så har jag ganska mycket möbler och faktiskt fler än vad vi hade förra julen....en soffa och kistan har tillkommit. Men nu när jag möblera så tänkte jag att att sofforna får stå snett mitt emot varandra och inte efter nån vägg för några långa väggar det har vi inte att stoltsera med. Huset som vi bor i är en tvåplans hus men det är inte stort på nedre våningen utan bara kök, hall, duschrum och vardagsrummet sen finns det på övre våningen fyra sovrumm, hall och ett duschrum. Och nu till helgen måste jag börja med julmaten låda på låda ska tillagas och på det ska jag med mor till sjukhuset som far ligger på....dom väckte upp han igår kväll så han är ganska så utmattad efter den långa operation som tog mycket längre tid än vad som sagt till oss.


Den där palmen måste jag plantera om för den har blivit så stor....den växer oss ur huset snart. Nu har den växt snett så jag måste få den mera rak igen. Efter nyår ska jag ge mig på det andra vitrinskåpet som nu är i beige färg....och vit ska den bli. Bokhyllan är bara ett gissel.

Pssss....tror jag tar fram julgranen också när jag ändå är igång för det är ju så härligt med all belysning.

Ha en fin kväll och kom ihåg att livet är en underbar resa som vi kan leva med nyfikenhet, passion och kärlek som bränsle.

♥ Warm hugs Anita! ♥

Comments

Loading comments...
Show all comments
Form is loading